Jan 08, 2016

Sebastiaan Ruiten

  • Transport and Logistics
  • Hilversum, , Netherlands
Full time Other

Personal Summary

Objective: Goede middag,

Voor mijn huidige functie ben ik in Oktober 2013 aangenomen om een planning afdeling op te zetten. Vanaf die periode heb tot heden heb ik met Enthousiasme en parate kennis de afdeling opgezet vanuit niets. Hierbij heb ik een eigen team samen gesteld, een kostenbesparing van 100.000EUR kunnen realiseren, daarbij behoorde ook de Staff efficiency en werk druk. Op een 2e locatie hebben wij het opgebouwde product gekopieerd en ook daar zijn mooie resultaten behaalt. Naast de efficientie zijn wij de Planning afdeling ook commercieel aan het verkopen bij bestaande klanten en hebben daarnaast prosepects voor nieuwe business in kaart gebracht. Wij hebben hierdoor al wat nieuwe klanten in ons portfolio kunnen toeveoegen.

Hoewel ik met trots bij mijn huidige werkgever werk, is het voor mij persoonlijk tijd voor vernieuwing. Een nieuwe uitdaging, en frisse omgeving, en niet te vergeten een stap in mijn carriere.

Middels een persoonlijk gesprek zou ik graag verder toelichten wat ik heb bereikt en waar ik naar toe zou willen.

met vriendelijke groet,

Sebastiaan Ruiten
06-23343387

Work Experience

Transport Manager
Oct 2013 - Geodis
Zie CV

Education

Jan 1996 - Jun 1998 ROC Zuid- Holland

Occupations

Car, Van and Bus Driving, Cargo and Baggage Handling, Cost Estimating, Equipment-Forklift-Crane Operation, General-Other: Logistics-Transportation, Hazardous Materials Handling, Import-Export Administration, Inventory Planning and Management

Desired Salary

€3500 per month